Friday, September 16, 2022

Permainan Pergaduhan Kotak TV Pintar
Permainan Pergaduhan Kotak TV Pintar


Permainan Peti TV Pintar - Permainan Pertempuran Peti TV Android - Senjata Ajaib - Kombo


Permainan Pergaduhan Kotak TV Pintar ialah Permainan Pergaduhan 3D yang lucu dan gila untuk Kotak TV Mudah Alih dan Android. Kuasai seni pertempuran 3D dan kombo yang menakjubkan sambil menggunakan senjata tempur anda dengan jelingan, cangkuk, pukulan atas dan SERANGAN SENJATA MAGIC yang sangat kuat!


Berjuang tanpa henti menentang makhluk asing yang berkuasa dan kadangkala raksasa fantasi bersaiz besar dalam tahap berwarna-warni dan 3D. Kalahkan banyak musuh menggunakan kombo serangan tangan ke tangan atau senjata ajaib.


Semasa anda bermain, pilih cara untuk melawan dan mengalahkan pelbagai lawan anda: Tinju, Kung fu, Pertarungan Pedang Dua Tangan, Jujitsu dan banyak lagi teknik pertempuran berorientasikan kombo tersedia dalam Permainan Kotak TV kanak-kanak ini.


Ciri-ciri Permainan:


▶ Pad permainan tidak diperlukan. Permainan ini 100% boleh dimainkan hanya menggunakan alat kawalan jauh Android TV Box.

▶ Aksi kombo ekstrem yang licin dan realistik serta senjata ajaib bersaiz besar tersedia untuk memberikan salah satu pengalaman permainan pertempuran yang paling unik dan menyeronokkan kepada pemain.

▶ Boleh dimainkan di luar talian di mana-mana sahaja. Permainan Pertempuran Kotak TV Pintar boleh dimainkan pada kedua-dua peranti Mudah Alih dan Peti TV Android tanpa sambungan internet.

▶ Reka bentuk terang dan grafik 3D yang terang.

▶ Terokai koleksi tahap 3D yang berwarna-warni dan tersendiri yang sentiasa berkembang, watak maya dan musuh pintar.


Permainan Peti TV dan Pertarungan Mudah Alih 3D gaya Arked ini adalah percuma.

Permainan Pergaduhan Kotak TV Pintar ialah pengalaman permainan yang sempurna dan sangat unik untuk pencinta permainan pertarungan.


MUAT TURUN SEKARANG:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartTVGames.SmartTVBoxFightingGame


permainan kotak tv,

permainan kotak tv android,

permainan kotak tv terbaik,

muat turun apk permainan kotak tv android,

muat turun permainan kotak tv android,

permainan kotak tv mi,

permainan kotak tv mxq pro

No comments:

Post a Comment